Verkoop(punten)

Kopen via verkooppunten
Voor informatie over het boek ‘De gouden glans van radio’ of over verzending dan wel afhalen kunt u mailen met: northseaferry@outlook.com of bellen met 06-51827514. Bij de boekhandel is ‘De gouden glans van radio’ op te vragen en te bestellen. De boekhandel kan ons bellen of mailen en u kunt het dan na ongeveer een week daar tegen betaling afhalen. Het boek is ook te bestellen via de Stichting Media Communicatie (SMC) en via www.winkelvandenostalgie.nl van NostalgieNet. Het boek is ook aan te schaffen op onderstaande verkooppunten:

Museum RockArt
Zekkenstraat 42
3151XP Hoek van Holland
(zie www.rockart.nl voor openingstijden)

192 Museum
Oude Barneveldseweg 65b
3862PS Nijkerk (Gld)

Beeld & Geluid
Media Parkboulevard 1,
1217 WE Hilversum

Verzenden op eigen risico
De standaard bezorging van via Post.nl kost € 3,84 en dat gaat zoals dat heet ‘track&trace’. Het brievenbuspakketjes is dan tot aan de brievenbus te volgen maar het is niet verzekerd. Marc van Amstel Produkties kan daarom geen aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele nalatigheid van of verlies via Post.nl of bijvoorbeeld diefstal uit brievenbussen.

Aangetekend verzenden of afhalen
Het boek kan binnen Nederland ook voor € 8,05 porto als aangetekend pakket worden verzonden en in dat geval is het verzekerd tegen verlies of diefstal. In dat geval kunt u € 33,00 over maken op rekening nummer NL83RABO 0188 6532 79 ten name van Marc van Amstel Produkties onder vermelding ‘aangetekend’ en ook uw afleveradres. U kunt ons per mail ook uw eigen zend- of afhaalwens doorgeven. Zo is het boek eventueel ook af te halen in Utrecht en dan is alleen het aankoopbedrag van € 24,95 verschuldigd.

Een reactie op “Verkoop(punten)
 1. Johan Jongman zegt:

  Beste Marc.
  Graag wil ik jouw boek bestellen van de Gouden Glans van Radio. Maar dan wel door jouw gesigneerd. Ik hoopte je te ontmoeten op 31 augustus in Ahoy. Wel Auke Kok was aanwezig die jouw boek wilde signeren…
  De radio stond dagelijks in 1973 en 1974 op RNI.
  Maar tegenwoordig op Radio M. Dit ondanks dan ik niet meer in Utrecht woon maar in Monnickendam.
  Is het ook nog mogelijk gebruik te maken van de lente actie?
  Ook zou het mooi zijn om in het bezit te komen van een shopper van Radio M. Hopelijk voor 16 juni. Mooi cadeau voor mijn verjaardag.
  Succes verder en ik hoor graag hoe ik het geld over moet maken en hoeveel.

  NB. Deze mail ook al verzonden op website van Marc.

  Met vriendelijke groet
  Johan Jongman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Meest recente berichten

Recente reacties

Archief

Categorieën